January 17, 2023

Hasko Invest ny partner i SMB, ett ledande produktbolag inom rengörings- och hygienlösningar

Hasko Invest ny partner i SMB, ett ledande produktbolag inom rengörings- och hygienlösningar

Hasko Invest blir ny partner i SMB och ska tillsammans med befintliga ägare och medarbetare fortsätta bolagets tillväxtresa mot att bli en ledande rikstäckande aktör.

VD Hami Rashidi, kvarstår som ägare och kommer att fortsätta leda bolaget som VD eftertransaktionen.

SMB producerar och distribuerar hållbara rengörings- och hygienlösningar till företagskunder inom olika sektorer, inklusive facility management, livsmedel, utbildning, och sjukvård. Bolaget har utvecklat ett brett sortiment av egna, miljövänliga produkter, som tillhandahålls till mycket attraktiva proser och med snabb pch personlig service. På så satt SMB vunnit förtroendet som helhetsleverantör åt tusentals återkommande kunder och är idag en ledande aktör i Mälardalen.

SMB har vuxit kontinuerligt sedan 2009 och under 2022 omsatte bolaget över SEK 110 miljoner.

Kommentar från SMBs VD och delägare Hami Rashidi:
"Vi har alltid fokuserat på att överträffa våra kunders förväntningar. För att säkerställa ettkonkurrenskraftigt erbjudande avseende pris och kvalitet har vi under de senaste tio årenarbetat aktivt med att skapa egna produkter som möter våra kunders behov och samtidigt ärskonsamma mot miljön. Jag är stolt över det företag vi byggt upp och det finns väldigt finpotential för fortsatt tillväxt. För att förverkliga dessa möjligheter har jag valt att ta in Hasko sompartner. Tillsammans har vi alla förutsättningar att växa och erbjuda våra produkter till flerkunder i Sverige och på sikt även i Norden."

Kommentar från Hasko Invests vd Joakim Tengzelius:
"Vi är oerhört imponerade av SMB och väldigt glada att vi fått förtroendet att fortsätta utvecklabolaget tillsammans med Hami. Den växande och lojala kundbasen är ett tydligt resultat påbolagets erbjudande med högkvalitativa produkter och höga service till mycket attraktiva priser.Vi ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla SMB tillsammans med Hami och övriga medarbetare."

Om SMB

SMB producerar och distribuerar hållbara rengörings- och hygienlösningar till kunder inom soft facility management (städbolag), industri, livsmedel, utbildning, samt hälso- och sjukvård.
Bolaget har sitt säte i Sundbyberg utanför Stockholm. Se www.smb.se för mer information.


Om Hasko Invest

Hasko Invest grundades 2021 och gör investeringar i växande och lönsamma medelstora svenska företag. Visionen är att vara det självklara valet för företagare och entreprenörer som söker en långsiktig ägarpartner. Bolaget har säte i Stockholm. Se www.hasko.com för mer information.

Kontaktuppgifter

Hami Rashidi, VD SMB Städ Materiel Bolaget AB
Joakim Tengzelius, VD Hasko Invest AB