January 17, 2023

Hasko Invest new partner in SMB, a leading product company in cleaning and hygiene Solutions

Hasko Invest new partner in SMB, a leading product company in cleaning and hygiene Solutions

Hasko Invest becomes a new partner in SMB and, together with existing owners and employees, will continue the company's growth journey towards becoming a leading national player

VD Hami Rashidi, kvarstår som ägare och kommer att fortsätta leda bolaget som VD efter  transaktionen.

SMB producerar och distribuerar hållbara rengörings- och hygienlösningar till företagskunder  inom olika sektorer, inklusive facility management, livsmedel, utbildning, och sjukvård. Bolaget  har utvecklat ett brett sortiment av egna, miljövänliga produkter, som tillhandahålls till mycket  attraktiva priser och med snabb och personlig service. På så sätt har SMB vunnit förtroendet  som helhetsleverantör åt tusentals återkommande kunder och är idag en ledande aktör i  Mälardalen.  

SMB har vuxit kontinuerligt sedan 2009 och under 2022 omsatte bolaget över SEK 110 miljoner.

Kommentar från SMBs VD och delägare Hami Rashidi:

"Vi har alltid fokuserat på att överträffa våra kunders förväntningar. För att säkerställa ett  konkurrenskraftigt erbjudande avseende pris och kvalitet har vi under de senaste tio åren  arbetat aktivt med att skapa egna produkter som möter våra kunders behov och samtidigt är  skonsamma mot miljön. Jag är stolt över det företag vi byggt upp och det finns väldigt fin  potential för fortsatt tillväxt. För att förverkliga dessa möjligheter har jag valt att ta in Hasko som  partner. Tillsammans har vi alla förutsättningar att växa och erbjuda våra produkter till fler  kunder i Sverige och på sikt även i Norden."

Kommentar från Hasko Invests vd Joakim Tengzelius:

"Vi är oerhört imponerade av SMB och väldigt glada att vi fått förtroendet att fortsätta utveckla  bolaget tillsammans med Hami. Den växande och lojala kundbasen är ett tydligt resultat på  bolagets erbjudande med högkvalitativa produkter och höga service till mycket attraktiva priser.  Vi ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla SMB tillsammans med Hami och övriga  medarbetare. "

Om SMB

SMB producerar och distribuerar hållbara rengörings- och hygienlösningar till kunder inom soft  facility management (städbolag), industri, livsmedel, utbildning, samt hälso- och sjukvård.  Bolaget har sitt säte i Sundbyberg utanför Stockholm. Se www.smb.se för mer information.

Om Hasko Invest

Hasko Invest grundades 2021 och gör investeringar i växande och lönsamma medelstora  svenska företag. Visionen är att vara det självklara valet för företagare och entreprenörer som  söker en långsiktig ägarpartner. Bolaget har säte i Stockholm. Se www.haskoinvest.com för mer  information.

Contact details:

Hami Rashidi, CEO SMB Städ Materiel Bolaget AB
Joakim Tengzelius, CEO Hasko Invest AB